1. 2022
  2. An eco-friendly approach to enhance the extraction and recovery efficiency of isoflavones from kudzu roots and soy molasses wastes using ultrasound-assisted extraction with natural deep eutectic solvents (NADES)

    Duru, K. C., Slesarev, G. P., Aboushanab, S. A., Kovalev, I. S., Zeidler, D. M., Kovaleva, E. G. & Bhat, R., авг. 2022, в: Industrial Crops and Products. 182, 114886.

    Результаты исследований: Вклад в журналСтатьяРецензирование

  3. Chemical and bio-transformation of food wastes and plant raw materials to valuable products

    Kovaleva, E. G., Slesarev, G. P., Lyubyakina, P. N. & Duru, K. C., 4 февр. 2022, Actual Problems of Organic Chemistry and Biotechnology, OCBT 2020: Proceedings of the International Scientific Conference. Bakulev, V., Kovaleva, E., Glukhareva, T., Beryozkina, T., Schafran, Y., Lyubyakina, P. & Koptyaeva, O. (ред.). American Institute of Physics Inc., 030092. (AIP Conference Proceedings; том 2390).

    Результаты исследований: Глава в книге, отчете, сборнике статейМатериалы конференцииРецензирование

  4. 2021
  5. Biomacromolecules in recent phosphate-shelled brachiopods: identification and characterization of chitin matrix

    Agbaje, O. B. A., Brock, G. A., Zhang, Z., Duru, K. C., Liang, Y., George, S. C. & Holmer, L. E., дек. 2021, в: Journal of Materials Science. 56, 36, стр. 19884-19898 15 стр.

    Результаты исследований: Вклад в журналСтатьяРецензирование

  6. Comparative study of extraction of soy molasses isoflavones and in vivo bioconversion of daidzein into s-equol in rats models

    Slesarev, G. P., Glukhareva, T. V., Duru, K. C., Shevyrin, V. A., Lyubyakina, P. N. & Kovaleva, E. G., 2021, в: Agronomy Research. 19, Special Issue 2, стр. 1167-1178 12 стр.

    Результаты исследований: Вклад в журналСтатьяРецензирование

  7. ВЛИЯНИЕ ИЗОФЛАВОНОИДОВ НА БИОХИМИЧЕСКИЕ И МОРФОМЕТРИЧЕСКИЕ ПОКАЗАТЕЛИ КРЫС С АЛЛОКСАНОВЫМ САХАРНЫМ ДИАБЕТОМ

    Дуру, К. Ц., Ковалева, Е. Г., Данилова, И. Г. & Гетте, И. Ф., 2021, в: Вестник Уральской медицинской академической науки. 18, 4, стр. 270-281 12 стр.

    Результаты исследований: Вклад в журналСтатьяРецензирование

  8. 2020
  9. Anti-diabetic effect of isoflavone rich kudzu root extract in experimentally induced diabetic rats

    Duru, K. C., Mukhlynina, E. A., Moroz, G. A., Gette, I. F., Danilova, I. G. & Kovaleva, E. G., мая 2020, в: Journal of Functional Foods. 68, 11 стр., 103922.

    Результаты исследований: Вклад в журналСтатьяРецензирование

  10. 2019
  11. Production and assessment of novel probiotic fermented oat flour enriched with isoflavones

    Duru, K. C., Kovaleva, E. G., Danilova, I. G. & Belousova, A. V., 1 авг. 2019, в: LWT - Food Science and Technology. 111, стр. 9-15 7 стр.

    Результаты исследований: Вклад в журналСтатьяРецензирование

  12. The pharmacological potential and possible molecular mechanisms of action of Inonotus obliquus from preclinical studies

    Duru, K. C., Kovaleva, E. G., Danilova, I. G. & van der Bijl, P., 1 янв. 2019, в: Phytotherapy Research. 33, 8, стр. 1966-1980 15 стр.

    Результаты исследований: Вклад в журналОбзорная статьяРецензирование

  13. 2018
  14. The potential beneficial role of isoflavones in type 2 diabetes mellitus

    Duru, K. C., Kovaleva, E. G., Danilova, I. G., van der Bijl, P. & Belousova, A. V., 1 нояб. 2018, в: Nutrition Research. 59, стр. 1-15 15 стр.

    Результаты исследований: Вклад в журналОбзорная статьяРецензирование

  15. Gold biotechnology: Development and advancements

    Kanwugu, O. N., Ivantsova, M. N. & Chidumaga, K. D., 25 сент. 2018, Physics, Technologies and Innovation, PTI 2018: Proceedings of the V International Young Researchers' Conference. American Institute of Physics Inc., Том 2015. 020034

    Результаты исследований: Глава в книге, отчете, сборнике статейМатериалы конференцииРецензирование

Назад 1 2 Далее

ID: 20752143